Shopping Cart

Camille

(0 review)

350.00 PKR 500.00 PKR (30%)

Status: Avaialble

"CAMILLE" er tredje bog i Pierre Lemaitres anmelderroste serie om kriminalkommissaer Camille Verhoeven, hvis kone Irène - i bogen af samme navn - blev myrdet af en sadistisk seriemorder.
Quantity
Add to cart
Product Information

SKU Number: 9788711562734

Tags Paper Back

Views: 38

Denne gang har Camille åbnet sit hjerte for en ny kvinde, Anne Forestier, men en dag bliver Anne brutalt overfaldet under et røveri i en juvelerforretning. Hun overlever kun lige med nød og naeppe, og under Camilles efterforskning står det klart for ham, at gerningsmaendene ikke har glemt Anne. Han tager sine forholdsregler og skjuler hende i sin bolig på landet, men alligevel kommer de mystiske bagmaend på sporet af dem. Nogen må have laekket informationer om, hvor de er. Hvem? Camille står endnu en gang dybt begravet i en meget personlig efterforskning, som løbende afdaekker chokerende forbindelser mellem Anne, overfaldsmaendene, hans kolleger, Irènes morder og ham selv. Pierre Lemaitre fletter mesterligt flere forskellige tråde sammen i en sønderknugende finale, som vil efterlade begejstredelaeserne af denne uforglemmelige serie godt underholdt og skraemt.

Fans af kriminalkommissaer Camille Verhoeven vil kunne se frem til en snarlig filmatisering af Lemaitres første krimi på dansk, "ALEX".

Not available

0

0 Review
5 Star
100%
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0

Submit Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Related products